4titude Folije za pločice qPCR i PCR

4titude nudi najveći raspon riješenja folija za pločice . Raspon uključuje folije od kapica za stripova , poklopaca, samoljepljivih folija do folija koje se toplinski nanašaju.

 

Samoljepljive folije – Adheasive Seal

 

Samljepljive folijeImate mogućnost odabira folija na temelju širokog raspona ponuđenih svojstava, uključujući: odljepljivost, probadljivost, propusnost plina, optičku jasnoću, stabilnost temperature i otpornost na otapala.Većina naših ljepljivih brtvenih folija dobivaju se s prikladnim jezičcima na oba kraja radi lakšeg primjene.

Ovi jezičci omogućuju lagano skidanje bez ostavljanja ljepljivog ostatka na brtvenoj površini.

Također nudimo i nekoliko naših folija u raznim formatima koji su kompatibilni s većinom valjkastih brtvila na tržištu, radi lakšeg korištenja ili automatizacije.

Za postizanje najboljih rezultata brtvljenja lijepljenim brtvama preporučujemo uporabu visoko kvalitetnih ploča, kao što su ploče s 4titude®, s vrhunskom ravnošću za optimalnu primjenu brtvljenja. PCR i qPCR ploče bi trebale imati podignute rubove kako bi se olakšalo učinkovito brtvljenje i spriječilo kontaminaciju između jažica (sve 4titude® PCR ploče imaju podignute rubove).

 

Folije za toplinsko priljepljivanje – Heat Seal

Heat SealToplinska brtvljenost je zlatni standard za brtvljenje ploča i tubica. Sprječava gubitak uzorka i povećava sigurnost uzorka olakšavajući potpunu brtvljenost 100% te sprječava isparavanje, propuštanje i kontaminaciju. Brtvljenje folijama za toplinsko priljepljivanje je superiorniji od svih ostalih metoda, uključujući kapaica, brtveni poklopci (mats) i ljepljiva folije.

Varijabilnost konzistencije brtvljenja koja se vidi kada se koriste ljepljive folije, kape ili “mats”i potpuno se uklanjaju pri korišenjeu toplinskh folija.

Optimizirana učinkovitost brtvljenja toplinskog zatvaranja omogućuje upotrebu manjih volumena reagensa, što dovodi do smanjenja troškova reagensa, tako da je toplinsko brtvljenje metoda brtvljenja koja je najisplativija za širok raspon primjena.

 

Poklopci u stripovima –  Cap Strips

Ravne i kupolaste kapice

4titude® nudi višestruke vrste kapica koje nadopunjuju našu ponudu ljepljivih folija i toplinskih folija. Naše kapice pružaju visok stupanj fleksibilnosti u brtvljenju. Zbog oblika trake mogu se koristiti za brtvljenje obje ploče i trake s tubicama.

Fleksibilnost je dodatno poboljšana s dva različita oblika koji su trenutno u našem asortimanu: ravne kapice koje su dostupne u kao 8 kapice i 12 kapica i kapicama s kupolama, dostupne kao 8 kapica.

 

Obrubljene brtve – Feam Seal

Okviri za Heat Seal

 

 

Toplinkse folije koje se nalaze na čvrstom okviru , pogodno za autoamtizirane strojeve za automatizirano stavljanje folija

 

 

 

 

Poklopci i pokrovi – Lids and Mats

Poklopci i pokrovi

 

 

Kao alternativa za brtvene folije, 4titude® nudi krute polistirenske poklopce za PCR ploče i mikro ploče, kao i silikonske brtvene oplate za naše ploče za pohranu.

Posted in Nekategorizirano.