Doom Caps

4titude PCR 8 strip tubice

Nizak profil 0,1 ml (radni volumen: <100 μl, ukupni kapacitet 200 μl), bistri polipropilen, s priloženim optički čistim kapicama; i standardni 0,2 ml (radni volumen: <200 μl, ukupni kapacitet: 300 μl) , bistri polipropilen, s priloženim kupolastim ili plosnatim optički bistrim kapicama

 

Tubice na svakoj traci povezane su ili s tri veze (ravan poklopac – 4ti-0792 i 4ti-0793) ili jedna snažna veza (kupola – 4ti-0794) kako bi traka bila kruća i pomogla u smanjivanju bilo kakve šanse izlijevanja. Tubice u trakama mogu se lako odvojiti rezanjem veza, kako bi se postigli manji dijelovi ili pojedinačne tubice Trake su dostupne s optički čistim kapicama ili s kupolastim kapicama. Ravni optički bistre kapce omogućavaju prolazak svjetlosnih signala, kao što je fluorescencija, bez utjecaja na signal, te su prikladni za tehnike snimanja uključujući RT-qPCR. Svaka kapica se zasebno spaja s cijevi, što znači da je nemoguće međusobno zaraziti drugu tubiceu s pogrešnim poklopcem ili potpuno izgubiti kapicu.

 

IdentiTags

Tag-naljepnice

IdentiTags su naljepnice za upotrebu s standardnim trakama i jednostavne su za upotrebu. Dovoljno je prostora za označavanje eksperimenta i / ili upotrebu naljepnica za bar- kod.

Za tubice u trakama s oznakama IdentiTag dodajte / L na kraj koda proizvoda na narudžbenicu.

Alternativno, IdentiTags može se naručiti zasebno s kodom proizvoda 4ti-0777.

 

Posted in 4ti-tude.